AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Upravo je počela vaša omiljena emisija "Narod pita"! Večerašnji gosti kod Darka Tanasijevića su Stefan Karić i Maja Marinković koji će ove noći otkriti sve svoje tajne, pričati o svemu što do sada nisu i razjasniti mnoge dileme koje vas muče.

Foto: TV Pink Printscreen

Za početak moram da te pitam, da li imaš nešto imaš da nam prijviš? Da li je istina uskoro stajete na ludi kamen? Vaša publika je vama poslala jedan poklon? - naveo je Darko.
Evo sada i ja vidim, hvala vam ljudi puno zaista, ovo je dokaz da nas volite i pratite. Svako ko nas malo poznaje zna da obožavamo tople sendiče - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

A sada kraljica drame, koja je vama omiljena, koja je rekla više jednom rečenicom nego razni "životni treneri" u mnogim knjigama, Maja Marinković - najavio je Darko bivšu zadrugarku.
Dobro veče tebi, dobro veče gledaocima, hvala puno na divnoj najavi. Bila sam na odmoru u Budvi, odmorila sam se , napunila baterije i osećam se nikad bolje - rekla je Maja.
Ko je zaslužan za to što se osećaš nikada bolje? - nastavio je voditelj.
Zaslužna sam samo ja! Poradila sam sebi i sada uživam, posvetila sam se sebi i sada uživam! - kratko je rekla Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć su gostovale Mina Vrbaški i Jovana Ljubisavljević, kako si reagovala kada si čula da je Mina odlučila da te tuži? - pitao je Darko.
Ja nisam neko ko je tužibaba, da se vučem po sudovima, ali neka svako radi kako želi. Što se tiče nje, ja se nikoga ne plašim, ne smatram da si kriva, tako da kako god. Što se tiče mog fizičkog kontakta nije ni ona meni ostala dužna, ali ja nisam to trebala da uradim svakako. Prešla sam granicu i uradila sam stvari koje nisu u redu, ali nemam nikakav problem da se pojavim i odgvoaram za ono što sam uradfila. Što se tiče priča, da sam govorila ko je šta je i čime se bavi, nisam je ja naterala da prizna sve, postoji zakon, koliko ja znam to nije u Srbiji legalizovano. Ona je sama to priznala tako da ja tu ništa nisam kriva i nbišta nisam izmislila. Generalno nas dve nikada nismo bile drugarice ali smo uvek imala sukobe, ona je sama priznala ko je i šta je - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je prvo uključenje za večeras.

Dobro veče, Vesna iz Valjeva. Pozdrav za Stefana. Želim da postavim Maji pitanje - izjavila je gledateljka.
Kako možeš da pričaš loše o Mini, kada si ti dosta lošija od nje, ona nije udarala glavom o zid, nije pravila razne frke kao ti? - pitala je Vesna.
Ja sam shvatila da sam pogrešila, jesam svašta radila i iza toga stojim, promenila sam se i radim na sebi. Ne mogu da se složim sa vama da sam lošija, jer takve stvari nisam radila. To je vaše mišljenje - izjavila je Marinkovićeva.
Pljuvala si čak i Jovanu, odakle ti prava? Jovana je uvek bila tu uz tebe? - pitala je gospođa.
Ja nju nisam pljuvala, nemam loše mišljenje o njoj, mi smo imale par svađa, ali ništa ozbiljno. Možda smo imale drugačije mišljenje za crnim stolom, ali nas dve smo okej. Što se tiče Mine, ja nisam kvarna nisam loša, ja kažem sve direktno, za razliku od nje. Mina je poslednja osoba koja je meni mislila dobro u kući. Ovo je moje mišljenje, i to ću reći, ali da se ja vama pravdam ovde satima ne pada ni napamet. Ne dajem značaj nečemu što je za mene limunada - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga