AKTUELNO

Surova!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u studiju ovo veče su se našli Maja Marinković i Stefan Karić. Uključila se gledeljka Ana iz Beograda:

Moram pitanje da postavim Stefanu, ko je bolji čovek Mina ili Maja?
Mina je namazanija, život joj je tako napravio, a Maja je luda kada je zaljubljena - rekao je Karić.
Mina je jedno zlo i to je moje mišljenje - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo drago mi je da si se opametila i super mi izgledaš. Super si, možeš da se druži sa kim god hoćeš i nemoj da mi plačeš. Stvarmo mislim da ste vi dali pečat u Zadruzi 4 - pričala je gledateljka.
Moram da kažem da ne mogu da verujem da su ljudi zaboravili Minino ponašanje od predhodnih sezona, ovde ne može da se komentarišu Majini postupci, a Mina da ih komentariše a ona je radila mnogo gore stvari. Takođe Janjuš je Maju iritirao i provocirao za mnoge stvari. Molim te reci mi kako si se osećala nakon svega sa Janjušem? - upitala je gledateljka.
Ja nisam plaćala njegove dugove, moram da kažem da ne znam što je pričao ono da jedva čekam da se skloni od mene, on ima pravo na svoju sreću kao i ja, ali ne zajedno. Veza sa njim je dobra lekcija - objasnila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da dodam da je u rijalitiju učestvovala i Minina mama kao i Majin tata i Stefanov tata - rekla je gledateljka i pohvalila Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je nakon toga opet krenuo da čita komentare sa tvitera, gde se tražilo da Maja objasni kako je on izdržavala svoje momke, i sa kojim parama:

Imala sam dečka kojem sam pomagala da preživi a i Janjušu sam nakon Zadruge 3 pomogla - rekla je Maja koju su tviteraši isprozivali da ne zna da gleda na sat.

Autor: N.B.

#Zadruga