AKTUELNO

Drami nikad kraja!

Bivši zadrugar Kristijan Golubović bio je gost sinoćne emisije "Narod pita", gde je zajedno sa Kenanom Tahirovićem odgovarao na pitanja publike. Golubović se dotakao i svog sukoba sa Mišelom Gvozdenovićem, u koji se kasnije umešala i pevačeva porodica. Golubović nije štedeo reči - o Mišelovom bratu Saši je izjavio da je navodno tukao svoju ženu, nazvao ga klošarem, te rekao da bi mogao svašta da iznese o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša je uzvratio Kristijanu i to žestoko na društvenoj mreži Instagram.

Napaseš mi se m*da i nas*saš mi se k*rca, klošarčino jedna od Kristijana Golubovića! J*bem te u usta ta tvoja glibava! - napisao je on.

Ali to nije sve, Saša je dao izjavu i za jedan domaći portal.

Foto: Instagram.com/gvozdenovic86

Isti Kristijan Golubović ne bi imao hleba da jede, dok je bio u zatvoru i sad dok je na slobodi, da mu nije rijaliti para! Kristijan, koji jede picu posle svih pica u "Zadruzi", na bazenu, nema para da odvede svoju devojku u pristojan restoran. Baš me interesuje šta je to Kristijan stekao, pa živi u Kruševcu kod prijatelja kao podstanar, čuo sam i priče da duguje neki silni novac. Stvarno ne razumem zašto nas čovek spominje, on je imao sukob sa Mišelom i to je rešeno, a uplitanje svih nas u nepostojeći sukob stvarno nije u redu. Kao što sam i ja čuo svašta o njemu, može i on da čuje svašta o meni, ali da se to tek tako iznosi neznajući da li je istina ili laž, stvarno nema smisla - istakao je Saša.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Oglasio se i Mišel, koji se šokirao što ga Kristijan pominje.

Ne bavim se rijaliti pričama, iskreno, imam dosta posla i posvećen sam nastupima i karijeri. Ne razumem tu potrebu da se spominje moje ime. Ja kada sam bio gost u emisijama nijednom nisam spomenuo Kristijana. Ja sam u šoku što me on i dalje spominje, kako mene tako i celu moju porodicu, kada niti ja, niti moja porodica to ne radimo. Za nas je rijaliti odavno završen. Ja niti ga pominjem, niti sam ga bilo kada komentarisao, vređao. Prema tom čoveku sam uvek bio ispravan, jer sam inače takav u životu. Moja porodica njega nije tužila, to je apsolutna laž. To je jedina stvar za koju su me pitali i ja dao odgovor, mene ne zanimaju rijaliti priče i prepucavanja, za mene je "Zadruga" završena i ja uveliko živim svoj život. Nikoga prvi ne diram i ne vređam. Želim da mu poručim da ostavi Mišela na miru, kako njega tako i njegovu porodicu! Neka se mane i mene i moje porodice! Ja nikoga ne diram, ali neće moći niko ni mene da dira, pa ni on - ispričao je Mišel.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M. P.