AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

Kristijan Golubović nedavno je gostovao u emisiji ''Narod pita'', prilikom čega se dotakao i svog sukoba sa Mišelom Gvozdenovićem, u koji se kasnije umešala i pevačeva porodica. Golubović nije štedeo reči - o Mišelovom bratu Saši je izjavio da je navodno tukao svoju ženu, nazvao ga klošarem, te rekao da bi mogao svašta da iznese o njemu.

Foto: Pink.rs

Sada se na svom Instagramu povodom čitave priče oglasila i bivša zadrugarka Zorica Erić, koja je stupila u kontakt sa bivšom devojkom Saše Gvozdenovića.

Kad si već izneo sve, imam i ja da dodam. I meni je klela decu ona koja je vaspitala sinove da tuku i lome kosti devojkama. Ja sahranjujem za svoju decu jer ako ovako uradi nekome koga ''voli'', šta radi onima koje mrzi - započelka je Zorica na svom Instagramu.

Foto: Instagram.com/zorica_eric

Smrade, ja ti nisam ova žena koju si ti maltretirao, mučio i tukao! Ovo je hrabri i jaki stariji Gvozdenović - dodala je Erićeva.

Zorica je potom objavila prepisku sa Jelenom, bivšom devojkom Saše Gvozdenovića, koja je iznela skandalozne optužbe na račun pevalevog brata.

Foto: Instagram.com/zorica_eric

Zbog ovog manijaka moja deca nemaju slobodu kretanja. Ja se ne plašim Saše Gvozdenovića, plašim se svojih postupaka dirne li mi decu - dodala je Zorica uz skandaloznu prepisku bivše Sašine devojke, pa nastavila:

Foto: Red TV

Oni su sve poneli iz kuće? Jesu. Da mlate žene?! Neka sam ja narkomanka, koliko hoćete, mislite šta hoćete! U decu mi ne dira niko. Mišela ni jednim slovom nisma optužila da krade, čak sam lepo rekla da ja lučno nisma videla. Čula sam, da - dodaje Zorica.

Foto: Instagram.com/zorica_eric

Ono što je meni fascinantno je: Zašto je on slobodna osoba? Devojka koju je polomio, kaže da mu je brat Milan našao vezu u tužilaštvu. Digni se Srbijo da vidimo koji je tužilac u pitanju - dodala je Zorica Erić.

Foto: Instagram.com/zorica_eric

Za kraj, Zorica je objavila ostatak prepiske sa dotičnom Jelenom, koja je iznela skandalozne optužbe i na račun Mišela Gvozdenovića:

Foto: Instagram.com/zorica_eric

Autor: Pink.rs

#zorica erić