AKTUELNO

Ovo ga muči!

Otac popularne zadrugarke Maje Marinković, Radomir Taki Marinković ispričao je kako sumnja da su mu 1993. godine ukrali sina u porodilištu.

Meni su ukrali sina, dete koje sam imao pre Maje. Živeo sam u Švedskoj, nakon što je Majina majka zatrudnela došao sam za Srbiju i sve napustio. Na Svetog Iliju 2. avgusta 1993. se rodila bebica, tačnije naš sin. Sve je bilo u redu sa njim kada se rodio, ali je nekoliko dana nakon rođenja beba dobila temperaturu. Odveli smo sina u bolnici kako bismo proverili da li je sve u redu sa njim, da bi ga u bolnici nakon toga zadržali. Međutim, od tada se našem sinu gubi svaki trag. Lekari su ga odveli u posebnu prostoriju i nismo ga više nikada videli. Dan posle toga saopštili su nam da je beba preminula. Nikada nikakve papire i potvrde o tome nismo dobili. I dalje se vodi kao nestala beba - rekao je Taki, pa dodao:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Sumnjam da je beba ukradena, a u to vreme su se dešavale takve stvari. Noćima sanjam takve stvari i svog sina. I dalje imam košmare. Najbitnije da je on živ, zdrav i srećan. Dobili smo slom živaca zbog toga što se dogodilo. Ne daj bože nikome takve muke - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: M. P.