AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju ovo veče su Rialda Karahasanović i Stefan Šebez.

Ja moram da kažem da sam od starta imao simpatije prema Dragani, a onda sam uprskao sam Ivanom Marinkovič, ali sada je sve okej, i vala Bogu - rekao je Šebez o svom boravku u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila gledateljka koja je sebe predstavila kao Sarajevka iz Beograda:

Ti si meni sjajna, ali moram da te kritikujem što si psovala tamo, to ne ide uz damu kao što si ti - rekla je gledateljka.
Ja moram da povalim Rialdu i Rešiću ali ove zadruga je bila najgora. Morala je sigurna kuća za muškarce da se napravi, a moram i Maju da komentarišem ona kao priča kako je Čorba nije vređao, a on je ponižavao za sve pare - dodala je gledateljka a onda kometarisala Tarinu vožnju bez vozačke.
Ma ne može da se vozi bez vozačke dozvole - rekla je Rialda.
Ma strešno, meni nije jasno kako joj je on to dozvolio - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da je ono što Miljana radi je strašno, pogotovo Mariji koja je bolesna. Ona ne može da se posveti sebi jer ona to radi. Miljana je za svaku osudu, a za Taru i Ša treba sručna pomoć.Moram da kažem da je Ša sigurno mnogo puta varao Ivanu, setite se onda kada je bilo ono sa Draganom Mitar - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao a Kenan on je opasan, on je tako znao da se ponaša i da navodi vodu na svoju vodenicu. Ja imam takvog muža - rekla je gledateljka.
Ma da, ali ako sam ja alapača, on mora da bude miran. On je sada potpuno drugačiji, oseća se slobodnije ali i dalje zna i kako - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga