AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju Pink biće vrlo uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći bivši zadrugari koje su i te kako zanimljivi javnosti, a u pitanju su Sanja Stanković, Filip Car i Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car je neko ko je imao jako turbuletne odnose sa zadrugarkama, a jedna od njih je i Sanja Stanković. Njih dvoje više puta su pokušali da izgrade ljubavni odnos, ali im to nije polazilo za rukom. Jedna od nezaboravnih situacija je i kada je Sanja imala sumnju da je ostala u drugom stanju sa Filipom, a sada svi jedva čekaju da čuju kako reaguje na povezivanje bivšeg dečka sa drugaricom Majom Marinković. Njima će se pridružiti i Lepi Mića koji će se sigurno postarati da sve nerazjašnjene situacije iznese na čistac.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vaš domaćin ove noći biće voditeljka Dušica Jakovljević, a Vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i bivše zadrugare pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: A.N.

#Narod Pita

#Zadruga