AKTUELNO

Progovorio o gorućim temama!

U danima iza nas digla se velika prašina oko odnosa Maje Marinković i Filipa Cara, a portal Pink.rs kontaktirao je Marka Janjuševića Janjuša da prokomentariše celu situaciju. Podsetimo, Janjuš je nedavno blokirao Cara, a svi su ovo shvatili kao da je ljut na njega zbog prisnosti sa Majom.

Odlično sam. Nemam komentar na to, ne interusuju me ljudi. Nije to razlog što sam ga ja otpratio, nego neke stvari koje smo se dogovorili. Ne bih da komentarišem, želim im sve najbolje. Ne bavim se tim, ispoštujem što moram da idem samo u emisije. Bivše me ne zanimaju, da valjaju, ne bi bile bivše. Ne interesuju me, Nemam nikakav kontakt, niti će me interesovati, želim sve najbolje - rekao je Januš za naš portal.

Foto: Instagram.com

Pitali smo ga kako je došlo do toga da se nađe na odmoru sa bivšom zadrugarkom, Jelenom Pešić.

Sa njom sam bio dobar i ranije, imam novu ljubav svog života, bivše me ne interesuju - objasnio je on.

- Da li je to misteriozna devojka sa njegove objave na Instagramu? - upitali smo Janjuša.

To je već zagonetno pitanje. Ima neke perspektive, videćemo šta i kako, nadam se da će biti dobro - istakao je bivši košarkaš.

Foto: Instagram.com/MALI_JANJUS

Pitali smo ga i da li je u kontaktu sa Anom Korać:

Sa Anom se čujem konstantno, velika legenda, velika boginja. U najboljem smo odnosu, kao nikada do sada. Svakim danom sve bolje i bolje. Stiker se prehladio, sad mora da odmara, vrućina ga udarila, sunčanica. Kupio sam i nova kolica i pidžamu - rekao je Janjušević.

Zanimalo nas je i da li je ispratio emisju "Narod pita" u kojoj su gostovali Maja Marinković i Milan Janković Čorba, ali i da li će se vratiti u etno selo. pošto sada Maja navodno tamo provodi vreme sa njegovim prijateljem Carem.

Ljudi mi šalju (klipove), ali me ne interesuje, uopšte me ne interusuje ko gostuje, ja ispoštujem kad ja gostujem. Odmaram sa ljudima sa kojima treba - rekao je on i dodao:
Ja sam već našao drugo mesto, sa lepšom polovinom - zaključio je Janjuš.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: A.N.

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga