AKTUELNO

Nikad iskrenija!

Bivša zadrugarka Paula Hublin ovih dana vredno radi na svom projektu prvencu, koji snima sa bivšim cimerom, reperom Vukom Mobom. U intervjuu za naš portal otkrila je kako se oseća i da li je već isplanirala prve nastupe.

Uskoro počinju prve pripreme, još ne znam kada izlazi pesma. Za sada izlazi samo duet sa Vukom Mobom, ništa više nemam isplanirano. Počeću nastupe sa njim, pa ćemo videti dalje. Repertoar nismo smislili, Vuk ima puno posla tako da čekam njega da završi sa obavezama pa ćemo onda videti šta ćemo napraviti - rekla je Paula.

Foto: Instagram.com/iamvukmob

- Da li imaš u planu da snimiš još neki duet? - upitali smo Paulu.

Trenutno ne razmišljam o tome, ima puno izvođača sa kojima bi snimala, ali trenutno nemam u planu. Fokusiram se na to da izađe prvo ovaj duet pa onda da snimim solo pesmu, pa ću kasnije planirati - rekla je bivša zadrugarka

Paula nam je otkrila i da je odradila nekoliko modnih slikanja, kao i da je dobila ponudu za kampanju.

Radila sam slikanje za poznatog domaćeg šminkera - odgovorila je Hublinova.

Foto: Instagram.com/paula_hublin, Instagram.com/iamvukmob

Kako je imala u planu da se preseli u Beograd, upitali smo Paulu da li se skućila, ali nam je tom prilikom otkrila tužnu vest.

Nisam, još uvek se neću preseliti. Baka mi je jako bolesna, tako da nemam u planu ništa. Trenutno mi je loša situacija kod kuće. Ako Božija volja bude, onda ću videli, ali bakina zdravstvena situacija je jako loša, kako bih rekla, gotovo je - izjavila je Paula sa tugom u glasu.

Video: Instagram.com/paula_hublin

Paula je juče zaintrigirala pratioce kada je objavila video na kom se vidi kako se drži za ruke sa dečkom, koji, za razliku od momaka sa kojima je povezuju, nije istetoviran. Upitali smo Paulu da li ima novu ljubav.

Nije, kada bude, svi ćete biti obavešteni. Sledeći dečko sigurno neće biti istetoviran - našalila se Hublinova.

Na kraju smo je upitali i da li je videla komentare Bake Praseta i video koji je snimio o njoj.

Ne, poslali su mi video ali nisam ni pogledala, neću se baviti tim glupostima, niti me interesuje, sve je to iza mene, Ne želim da kopam po prošlosti. Idem napred, konačno malo da se izgradim i ispravim svoje greške koje sam pravila tako da je to to - završila je Paula.

Foto: Jelena Simonović, E-Stock/Časlav Vukojčić

Autor: N.V.

#Paula Hublin