AKTUELNO

Ponosna mama!

Sin Dragane Mirković, Marko, napunio je dvadeset godina, upisao fakultet i izrastao u pravog frajera. Za nepovevatije da je pre toliko godina bio glavna zvezda spota svoje majke, u kom se prvi put pojavio sa svojom sestrom Manuelom.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Toni Bijelić nisu eksponirali decu javnosti, a pevačica retko kači fotografije na društvene mreže sa svojim naslednicima. Ona je više puta istakla da njena deca žele da ostanu anonimna u javnom svetu, da bi uspehe koje nižu prepisali sebi, a ne zvučnim imenima njihovih roditelja.

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

U današnje vreme mladi ljudi samo žele da budu u centru pažnje, da su viđeni, a moja deca ne, oni nisu u tom fazonu - jednom prilikom istakla je popularna pevačica i objasnila da njen sin želi da bude voljen zbog toga što je jeste, a ne jer je njen sin.

Dragana Mirković rado ističe koliko je ponosna na svog sina, a on je izrastao u divnog mladića koji je upisao željeni fakultet. Devojke nisu ostale imune na njegov izgled i ako su retke situacije kada pevačica objavljuje njegove fotografije na Instagramu.

Foto: Privatna arhiva

Autor: A.N.

#Dragana Mirković