AKTUELNO

Estrada u neverici!

Pevačica Milica Pavlović nedavno je proslavila svoj trideseti rođendan na Kalemegdanskoj tvrđavi, na grobnici srpskih junaka, zbog čega je mnogi danima osuđuju.

Naime, na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, nalazi se kosturnica branilaca Beograda. Zapravo, tu su pohranjeni posmrtni ostaci učesnika odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu, odnosno tokom 1914. i 1915. godine, koji su nakon rata pronađeni na obalama Save i Dunava, kao i na Dorćolu. Sahranjeno je 3.529 identifikovanih i 1.074 neidentifikovana učesnika odbrane grada.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo na ovom svetom mestu, pre 2 dana osvanula je provokativna fotografija Milice Pavlović u prirodnoj veličini koja je tokom slavlja bila okačena na kulu.

Javnost je brutalno osudila pevačicu zbog ovog sramnom i degutantnog poteza, strasti se ne smiruju, a sada su se za Pink.rs oglasile i Miličine koleginice i brutalno osule paljbu po ovom neukusnom potezu.

Gospode sveti, presveta Bogorodice i majko Božija i svi sveti, oprostite im ne znaju šta rade! Sve što bih drugo rekla suvišno je, ko razume shvatiće. Ne mogu da verujem - istakla je Zorica Marković.

Foto: Pink.rs

Povodom sramotnog poteza pevačice, oglasila se i njena mlađa koleginica Aleksandra Mladenović i žestoko osudila ovakvo ponašanje.

Ju jezivo! Meni je to jako strašno! Nisam videla kad je to bilo, ali u svakom slučaju je jezivo! Grozno! Ne zanima me, ali svakako da jeste grozno! U šoku sam bukvalno, da tako slavi rođendan, stvarno strašno - istakla je Aleksandra Mladenović.

Foto: Instagram.com/aleksandra_mladenovic_

Autor: Pink.rs

#Milica Pavlović