AKTUELNO

Ovo niste znali!

Mihajlo Veruović Vojaž oglasio se za i iskreno progovorio o aktuelnim temama. Nedeljama se već komentariše njegova promena u muzičkom pravcu, jer je romantične tekstove zamenio ekscentričnim repom.

Pevač tvrdi da je publika takav tip muzike vrlo lepo prihvatila, te da je svaka od njegove 4 pesme koju je izbacio u poslednjih mesec dana odlično prošla sa preko 10.000.000 pregleda.

Foto: Pink.rs

Pevač je otkrio da li oseća odgovornost obzirom da ga nove generaije obožavaju.

Dosta me raduje kada neko voli i poštuje moj rad. Drago mi je zbog toga, pa i osećam veliku odgovornost obzirom da sam izgradio veliku platformu za oglašavanje. Osećam jako veliku odgovornos prema svemu što izgovorim i uradim, svaki moj pogled nosi težinu tako da moram konstantno da pazim šta radim i kako radim zato što me prati dosta ljudi i želim da imaju jako lepu sliku o meni u tom nekom smislu da mogu i neku poruku da dobiju prihvatiljivu od mene - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

On je progovorio i o bivšoj devojci, Anđeli Ignjatović - Breskvici i otkrio da li mu smeta što se stiče utisak da nakon što je izašla njena nova pesma simpatije odlaze na njenu stranu, a ranije nije bilo tako.

Meni ne smeta ništa, ja muziku ne radim da bih sa nekim bio rivali ili da bih se uopšte takmičio sa nekim. U tom smislu ja nemam konkurenciju ako se ne takmičim, tako da ja nisam u takmičenju ako muziku radim sam za sebe, to sad zauzimanje strana i generalno tih stvari to su stvarno dečije priče, nešto što ja ne bih ni da komentarišem. Sve što sam rekao, rekao sam najlepše o njoj nakon raskida, a i dalje ću nastaviti da pričam sve najlepše o njoj zato što je to devojka koja to stvarno zaslužuje, a te neke stvari koje je rekla u toj pesmi, na koju se javnost ukačila uopšte nisu tačne. Ja nju nikada nisam prevario, ti detalji nisu relevantni, ali ni o tome ne treba puni pričati jer je pesma dobra, dobro je prošla pre svega jer je dobra ne zato što je vezana za dramu i temu koja je u žiži javnosti - pričao je mladi muzičar.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Autor: A.N.

#Anđela Ignjatović Breskvica

#Mihajlo Veruović Voyage

#Voyage