AKTUELNO

Ovo ne smeta da propustite!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju Pink biće vrlo uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći bivši zadrugari koje su i te kako zanimljivi javnosti, a u pitanju su Nadica Zeljković, Fran Pujas i Milan Janković Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruge" poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da sve istera na čistac. Da li će se zato Fran i Čorba naći u nezgodnoj situaciji zbog svog turbuletnog odnosa koji su imali? Naime, njih dvojia su više puta imali žestoke sukobe, koji su bili na ivici fizičkog obračuna i to sve zbog Paule Hublin, sa kojom su obojica imali emotivan odnos. Fran je takođe povezivan i sa Teodrom Bilanović, reperovom sadašnjom devojkom, a da li će zbog to izazvati rasprave u studiju, ispratite večeras na televiziji Pink!

Foto: Jelena Simonović

Vaš domaćin ove noći biće voditeljka Dušica Jakovljević, a Vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i bivše zadrugare pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: A.N.

#Fran Pujas

#Milan Janković Čorba

#Nadica Zeljković

#Zadruga

#Zadruga - Narod pita