AKTUELNO

Nova devojka Ace Lukasa kao zmija noge krije šokantne detalje iz svog života.

Proteklih dana svi bruje o Branislavi Pašajliji, dvadesetosmogodišnjoj ženi iz Loznice, koja je u žižu interesovanja dospela čim je portal Pink.rs ekskluzivno objavio informaciju da je ona nova devojka folk pevača Ace Lukasa, koji se razvodi od supruge Sonje Vuksanović.

Foto: Instagram

Crnokosu damu fotografisali smo prošlog vikenda na nastupu folk pevača u jednom klubu na Zlatiboru, gde se nisu odvajali jedno od drugog, a nakon što je čitav region saznao da je baš Branislava uspela da osvoji Lukasovo srce, do predstavnika sedme sile počele su da stižu informacije o ovoj Lozičanki.

Pročitajte još... LUKAS SE ŽENI, A JOŠ SE RAZVEO NIJE! Aca: Provešću život sa Branislavom! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Ona, naime, već godinama živi u Crnoj Gori, gde je još uvek zvanično u braku sa Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina. Branislava zbog Lukasa želi da zvanično okonča ovu bračnu zajednicu i skrasi se kraj pevača, što je šokiralo sve njene poznanike, međutim ne i starog prijatelja njenog supruga, koji tvrdi da je odlično poznaje.

Foto: Pink.rs

Prema priči čoveka koji je boravio u zatvoru sa suprugom nove Lukasove devojke, ona ima više nego burnu prošlost koju se sada, zbog ogromne medijske pažnje, trudi da prikrije na sve načine.

- Šta o njoj sve znam, mogao bih roman da napišem - započeo je priču izvor koji je želeo da ostane anoniman, a onda otkrio, kako on tvrdi, samo delić onoga što zna o Branislavi Pašajliji.

Foto: Pink.rs

Svi tamo dole znaju na kakvom je ona glasu... Ne znam ko o njoj može nešto lepo da vam kaže. Vucarala se s kim je stigla dok je Željko bio u zatvoru, mi smo bili u šoku. Ostavila je dete kod Željkove mame da ga čuva, a u poslednja dva meseca sina nije ni videla?! Šta onda ja više da vam kažem... Željko je odlučio da s njom sada raskrsti - otkrio nam je izvor koji tvrdi da je odlično upućen u život Branislave Pašajlije.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Devojka

#Sonja Vuksanović

#pevač

'