AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Kristina iz Novog Sada uključila se, kako bi pozdravila večerašnje goste i obratila im se:

Najviše pozdravljam Frana. Slažem se da ne treba vređati goste, ali Jovana Ljubisavljević bila je bezobrazna prema gledaocima, ona nema kućno vaspitanje. Ja i dalje smatram da je ona lažov i manipulator. Ta njena ljubav sa Stefanom... sama je rekla da je tu po zadatku i da je ušla da zavede Karića i da treba da dokaže već nekome nešto - počela je gledateljka.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Fran i Paula su mi na početku bili lepi, Paula mi je bila i favorit na početku, ali me je posle razočarala. Nerviralo me je što je ponižavala Frana i nazivala ga kojekakvim imenima, Fran je inteligentan momak. Što se paba tiče, prokomentarisala bih Kristijana i prijateljstvo sa Mišelom. Mislim da je tu Kristijan bio izdajica, a ne Mišel i Čorba. Divim se Mišelu, jer je ostao gospodin i dostojanstven, što on i jeste, Mišel je dokazao da nije izdajica, bio je ono što jeste, divan i kulturan momak, pokazao je neke svoje druge karakteristike, čim je izašao iz paba - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Nadica nije zaslužila pobedu, razumem da se svi takmiče za to prvo mesto, verujem da to svima znači. E, sad, okej, razumem zašto je htela da brani instituciju braka u priči Tare i Ša, ali mi gledaoci možemo da verujemo ili ne verujemo da li je zbog nje neko plakao. Ne verujem da se ta neka gospođa obradovala što je njen muškarac dobio ćerku sa drugom. Kija je sama govorila da je sa ocem u lošim odnosima, da se nisu ni viđali - govorila je Kristina.
Samo bih pozdravila Kijinu maćehu, koja će nas uskoro posetiti - ubacila se Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga