AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Da se strasti ne smiruju i nakon završetka najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga", potvrdili su i učesnici Lepi Mića i Rialda Karahasanović, koji ne prestaju da se prepiru ni nakon napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima, a Mića je ponovo bio britkog jezika i za Pink.rs otkrio sve detalje njihove svađe i poslao bivšoj zadrugarki brutalnu poruku.

Mislim da Rialda očigledno ne kapira ono što ja pričam. Jednostavno izaziva i želi sukob. Ja sa njom sukob ne želim, ona mene ne interesuje u životu, ona mi je nebitna ličnost, ali čim je ja spomenem u bilo kom kontekstu, ona kreće da me vređa. To je jako ružno – kaže Lepi MIća.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Mislim da njoj treba dobar k*rac. Ona ima muškarca, ali nema dobar k*rac. Ili njoj ne može pomoći ni dobar muškarca, ni dobar k*rac, nego joj fali žena. Ja joj preporučujem ako ne može baš da nađe kod svog dečka, onda neka nađe neku ženu da je dobro izj*be ne bi li joj bilo lakše. Njoj to fali... Jer očigledno muškarac joj ne može ništa – priča poznati zadrugar, pa nastavlja:
Meni neke stvari nisu jasne, ne znam zašto me proziva... Verovatno sam ja bio u pravu, ona se hvali svojom vezom, ali je jako nervozna. Znači kad hvališ svoju vezu, a nervozna si, onda ti fali dobar k*rac, trebalo bi time da se pozabavi. A ako ni tu ne bude imala sreće, ostaje joj da nađe dobru ženu. Ja ničiji nisam sufler, ali biću njoj sada, neka se dobro izj*be. Ja joj želim svu sreću ovog sveta i da konačno bude zadovoljna i raspoložena, ja ništa ne mislim loše – zaključuje Mića za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Lepi Mića

#Miroslav Pržulj

#Rialda Karahasanović