AKTUELNO

Nije smeo ni da se zakune!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Dragan Marinković Maca je ugostio Zoricu Erić i Mišela Gvozdenovića. Naime posle velikih optužbi, njih dvoje su se našli oči u oči, posle dužeg vremena.

U emsiju se uključila Jelena devojka koja je imala sukob sa Sašom Gvozdenovićem:

Ja sam morala da se uključim, jer je Mišelova mama rekla da porodica Gvozednović nikada nikoga nije povredio, a meni je njegov brat slomio tri rebra i povredio me. Ti Mišel si mene napadao dok je tvoj brat bio tamo gde vode ljude koji su kao on. Potplaćivao si ljude da štite tvog brata - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Jelena morala da budeš u bolnici, kada ti se to desilo - napao je Mišel-
Moja majka je medicinska sestra i ona je rekla da će onda da me leči. Ti si saučesnik kada me je tvoj brat pre tri nedelje udario i ukrao telefon. Ti si ispred mene pričao kako si devojci lupao šamare. Tvoja majka je meni rekla da će lično da me sahrani. Zakuni se u decu svog brata da nisi pričao da si lupao šamare devojci - rekla je Jelena.
Da li si se ti pomirla sa tvojim bratom - upitao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne laži. Tvoj brat mene progoni. Juri me i napada me konstantno. Mene je tvoj brat pretukao, pa je došao posle toga i se*sulano me zlostavljao. Mene je moja majka držala na rukama, a tvoja majka kune ljude koje su tebe popreko pogledale, a ti vređao žene, a meni je moja majka hranila slamkom i menjala mi pelene zbog tvog brata - pričala je Jelena.
Ti tvrdiš da sam ja tukao svoju devojku - rekao je Mišel.
Zakuni se u svoje bratanice da mi to nisi rekao, da nisi rekao da si tukao svoju devojku, zakuni se - nastavila je Jelena.
Ja neću da se kunem - branio se Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da nećeš jer lažeš kao pas - dirktna je bila Jelena.
I posle svi lažu i biće tuženi - rekla je Zorica.
Ja ne znam o čemu ti pričaš - branio se Mišel.
Znaš ti dobro to. Lažeš kao pas i da foliraš ovaj narod, vi ste ženomrzci. Videće svi ko su Gvozdenovići - vikala je Jelena.
Ko može danas nekoga da tuče a da ne ogovara - upitao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa sve će se saznati - rekla je Zorica.
Ja ću tebe tužiti što si rekla da sam ja tukao svoju devojku. A tvoj odnos sa mojim bratom sama rešavaj - dodao je Mišel.
Tvoj brat me je molio da povučem tužbu, a gde mi je telefon reci mi - upitala je devojka.
Ne znam ja ništa - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ne laži, zakuni se u jadnu onu decu. Prva žena tvog brata je pobegla od njega sa decom u sigurnu kuću. Sram te bilo - vikala je Jelena.
Obe ću vas tužiti, sve ćete morati da dokažete - vikao je Mišel.
Važi i kada pobedimo tvog brat i tebe ja ću lično sve pare koje dobijem da uplatim za renoviranje škole u Mrčajevcima - rekla je Zorica.
Bog sve vidi! Nemoj da me teraš da iznosim još činjenica o porodici Gvozdenović - rekla je Jelena.

Autor: N.B.

#Zadruga