AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Tea Tairović nedavno je zabavljala beogradsku publiku na jednom splavu, a pred sam nastup, pevačica je stala ispred objektiva emisije "Premijera" i dotakla se raznih aktuelnosti iz svog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada pevačica nije krila uzbuđenje zbog uspeha koji se u njenoj karijeri desio preko noći, kada je izbacila pesmu "Hajde".

Mogu da kažem da neke kolege sa kojima se dobro znam i čujem se povremeno, mislim da su srećni zbog mene i da im je drago, dosta njih pevaju moju pesmu na svojim nastupima, ja sam stvarno jako zadovoljna

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ovaj hit trenutno važi za najslušaniju pesmu na Balkanu, Tea je postala jedna od najtraženjih pevačica na našim prostorima, pa se ona osvrnula na snimak koji je nedavno postao viralan na društvenim mrežama, na kom pevačicu kite bakšišom.

Ako bakšiš znači da se od srca, kad vam je lepo dok neko peva, ako je u vezi s tim, onda mi apsolutno odgovora i nemam problem s tim – otkriva pevačica, a onda se osvrnula i na skandal koji joj se nedavno desio.
Neke stvari sam mislila da nikad neću preživeti i kada su se neke stvari desile u vidu tih komentara, shvatila sam mi to zapravo ne smeta. Prosto, kada nešto ne pročitate, to ne postoji za vas. Ako naiđem na nešto za šta smatram da bi moglo da me iznervira, ja to preskočim i poštedim sebe – kaže Tea u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pofledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Tea Tairović