AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je emsija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Dragana iz Sremske Mitrovice.

Kristijan je bio neko ko je oduševio sve nas, šarmom, karakterom. On je čovek koji je pokazao i najlepše i najgore, od njega sve možeš da videiš za jedan sat, a ne za celu Zadrugu. Mići se divim, toliko se brine o njima, a nikakvo poštovanje. On je sve tamo štitio, nikoga nije ugrozio, govorili su mu ružne reči. On je samo želeo pravdu - pričala je gledateljka.
To su osobe koje su željne svega, nisu imale uhodan životni put. Preko noći su dobili šansu da budu bitni, ne mogu da kažem da su svi loši. Do dolaska cilja koji su sebi zacrtali, ne biraju sredstvo. Oni su mlađi, za mene su deca i ja moram da pređem preko toga. Moje je da skrenem pažnju i kažem ono sa čime se ne slqažem, kao što sam rekao Kristijanu. Njima je bitno samo da dobiju pitanje i naslovnu stranu. Ja ne mogu da vaspitam nekoga ko je već nevaspitan. Ja objašnjavam Mini 4 godine šta je crno, a šta crveno - pričao je Mića.
Kristijane, tvoja Vera je tebi svetinja i ja želim da mi kažeš da li planiraš da ostaneš sa Kristinom ili je to samo trenutna stras? - pitala je gledateljka.
Trenutno volim Kristinu i sa njom sam u vezi, Radimo velike stvari, čak možda i porodicu osnujemo. Nema to veze sa verom, Vera je moja svetinja. Ivana je takav karakter da mi nikada ne bi prešla preko ovoga, od tog braka nema ništa - odgovorio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pre svega veliki gospodin, voliš život, voliš žene, voliš sebe - dodala je gledateljka.
Najamnje volim sebe, trudim se da udovoljim sebi. Najlepše mi je kada drugima udovoljavam - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' moguće da je kristijan tako jadan da mora da provocira Ša? - pročitala je voditeljka Ivana Šopić pitanje sa Tviterta.
Vidi se da tviteraš ne prati dešavanja. Ja sam devedesetih tražio ključ od mercedesa i da skine roleksa, tada sam to izjavio i pravim fensi majice - objasnio je Kristijan.
Šta bi uradio da je Teodora objavila prepiske? - pročitala je voditeljka sledeći tvit.
Ne verujem da bi to uradila bez raloga, ali ako je neko optuži da ona laže, a ne laže, što ne bi to uradila? Čorba je pred Kristinom rekao da nije tražio pare, a Kristina je tvrdila da je on tražio pare. Takva je ona, čim hoće neko da je nametne da je lažov, ona ne bira sredstvo da dođe do cilja. Pravda istina je da je tražio dva puta novac, izgubili smo kontakt, hejteri su počeli da prave zlu krv. Čorba i ja sm u tom fazonu da možemo sve da učinimo i nikoga ne iznenadimo. Mi smo ostali prijatelji, on je na Kosovu, ja sam na Zvezdari, ne možemo da se družimo na pola puta u Nišu. Klinac je ima pravo da pogreši, a mnogo mi je drago što je sa Teodorom u vezi. Ne smatram da je fejk, oni su u muzičkom svetu i ona je njemu balans - objasnio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je mislio da ja njega ne gotivim, meni je on posebno drag. Ima jedna stvar koju Čorba uopšte ne kapira, Krisitina je neko ko je njemu ušao pod kožu, poštuj je. Ako moj prijatelj vređa moju ženu, on vređa mene. Kristina je ušla u pab i sve razvalila. Došla je, ušla i rekla šta misli o njemu. On je nju takvu zgotivio, a oni ne smeju da kažu ništa, pa udri po Kristini. Ja sam poštovao i nju i njega, video sam da se zaista vole. Čorba je smatrao da će ispasti veći prijatelj ako kaže ko je Kristina, šta misli da Kristijan nije video? Rekao sam tada ti kao đak učoiš učitelja šta treba da radi. Kristina je bila iskrena, a nikada nije htela da ga dira jer je njegov prijatelj - komentarisao je Lepi Mića.
Ja sam rekla tebi je Čorba energetski bolje legao nego ja. Bliži godinama, voli rep i rok. Došla sa pričom kako je zaljubljena. Ja je uvek kritikujem zbog toga. Onda je on nju odbio, ženska sujeta i onda haos. Brinuli se Čorba i Kristina, a ustvari su se tukli preko mene. Nju ljute činjenice koje ja iznesem, za Cara, prošlost. Sada kada postoje emocije ništa od toga ne sme da postoji - ubacio se Krstijan.
On je čovek u godinama, zna šta radi. Ja da dajem savete nekome, to je budalaština. On je trebao da kaže tebi Kristijane, a ne njoj - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga