AKTUELNO

Sve je spremno za spektakularnu završnicu treće sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Tokom nešto manje od deset meseci, koliko traje treća sezona "Pinkovih zvezdica", milionski auditorijum Televizije Pink imao je priliku da na glamuroznoj sceni upozna 86 najtalentovanijih kandidata od više hiljada, koliko se prijavilo za učešće u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima. Jedanaestoro najboljih stiglo je do samog superfinala, koje je na programu Televizije Pink sutra uveče, a tokom noći odluke maestralnim kandidatima će podršku, kao i uvek, pružati šarmantna voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Popularna TV voditeljka deset meseci je delila sreću sa mladim pevačima, ali i tešila sve one koji su, nažalost, morali da napuste takmičenje, a pre samog superfinala otputovala je na more, kako bi napunila baterije i u finalnoj noći zablistala punim sjajem.

Foto: Instagram

Ona se fotografisala kraj bazena gde je ispijala prvu jutarnju kafu, a u srpsku prestonicu vraća se već sutra, kada će proglasiti pobednika treće sezone "Pinkovih zvezdica".

Pink i Pinkove zvezdice pevaju za Necino lečenje

Podsetimo, linije za glasanje su otvorene, a celokupni prihod od glasanja Televizija Pink odlučila je da donira za lečenje šestogodišnjeg dečaka Nemanje Damčevića, kojem je dijagnostifikovan maligni tumor na mozgu.  Dakle, svaki glas za vašeg favorita u najgledanijem dečijem takmičenju je istovremeno i glas da se Neca izleči, zato glasajte i pomozite ovom šestogodišnjaku i najvažnijoj životnoj borbi, a spektakularne nastupe jedanaestoro superfinalista pratite sutra od 21:30 uživo na Televiziji Pink.

Foto: Tv Pink, Promo

Više detalja o humanitarnoj akciji Televizije Pink pročitajte OVDE.

D. Tanasijević

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#voditeljka

'