AKTUELNO

Ivan Fece Firči se već godinama unazad ne pojavljuje na malim ekranima, a onda je njegova fotografija osvanula na društvenim mrežama.

Poznati bubnjar Ivan Fece Firči, inače bivši suprug pevačice Marine Perazić, jedan je od najistaknutijih učesnika rijalitija "Farma", uzmu li se u razmatranje svih sedam sezona, koliko je bilo prikazivano na Televiziji Pink.

Pročitajte još... PREVIŠE SE OPUSTILA: Branislava sedela Lukasu u krilu, a onda mu ruku stavila TAMO DOLE! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Milionski auditorijum bez daha je pratio svakodnevne i maratonske svađe Firčija i pevača narodne muzike Miloša Bojanića kojeg je dovodio do ludila, ali i do prvog mesta u drugoj sezoni rijalitija emitovanoj 2010. godine, smatraju brojni fanovi ovog rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... ŠOK NA POSLEDNJOJ KONTROLI: Ana Nikolić SKROZ OTEKLA, javile se KOMPLIKACIJE pred sam POROĐAJ! (FOTO)

Zahvaljujući brutalnim verbalnim obračunima u kojima su bili glavni akteri, Firči i Miloš su oko sebe okupili veliki broj fanova koji su ih glasovima doveli do same završnice rijalitija, a u poslednjem, 105. danu rijalitija Bojanić je poneo titulu pobednika, dok je Firči završio na petom mestu.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuti neprijatelji bliski susret imali su i godinu dana kasnije u drugom rijalitiju - svađe su nastavili u šou programu "Dvor", nakon kojeg se bubnjar povukao iz javnog života.

On se povukao u svoj muzički studio gde se u potpunosti posvetio svom primarnom zanimanju, a poslednji put viđen je sinoć na "EXIT" festivalu u Novom Sadu, gde se provodio u društvu kolega i prijatelja.

Pročitajte još... MUK I SUZE NA GROBLJU: Seka Aleksić SKRHANA BOLOM zbog SMRTI voljene osobe! (FOTO)

Firči se do jutra provodio u društvu Tanje Banjanin i Olivera Mandića, a na fotografiji koju je pevačica objavila vidi se da se bubnjar nije mnogo promenio, osim što je nabacio koji kilogram viška.

D. Tanasijević

#Farma

#Ivan Fece Firči

#Marina Perazić

#Miloš Bojanić

#pevačica

#rijaliti

'