AKTUELNO

Fanovi u neverici.

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah vratila je svog psa Aspena u odgajivačnicu u Banjaluci zbog problema sa dlakom koji ima već neko vreme. Iako je blogerka tvrdila da će ubrzo ponovo biti sa svojim ljubimcem, više ga ne spominje, a kako je prošlo više od dva meseca kako nisu zajedno, mnogi misle da ga je ona zaboravila.

Foto: Instagram.com/zorannah

Kada je pre nekoliko godina dobila psa pomeranca, Zorannah je pričala koliko je srećna, te da se mnogo vezala za njega, a gotovo svaka objava na društvenim mrežama bila je sa njim. Ipak, kada je ljubimcu krenuo problem sa dlakom, blogerka je kontaktirala odgajivačnicu iz koje ga je uzela, a koja se nalazi u Banjaluci i vratila im ga, kako ona tvrdi, privremeno, da bi rešili problem.

Foto: Printscreen YouTube/zorannah

Međutim, mnogi su posumnjali u njenu iskrenost jer, osim što ga gotovo i ne spominje, nije ga nijednom ni posetila. Čim ga je ostavila, otišla je na letovanje u Grčku gde je provela više od mesec dana. Svakodnevno je objavljivala fotografije i snimke iz noćnog provoda i sa plaže, a čak ni kada se vratila u Beograd, nije se setila da se zaputi u Banjaluku i da ga obiđe.

Kada su je pratioci na Instagramu i jutjubu pitali da li je moguće da se odrekla ljubimca, pravdala se i odmah objavila fotku sa njim i napisala koliko joj nedostaje. Međutim, kako je vreme i dalje prolazilo, optuživali su je da joj pas više ne treba jer nije reprezentativan za slikanje za društvene mreže, nakon čega se Zorannah više nije oglašavla.

S druge strane, ima i onih koji su branili blogerku i rekli da je "poznaju" i da ona nije takva osoba, te da neće svog psa ostaviti bez doma.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zoranom, ali ona se nije javljala na broj poznat redakciji.

Foto: Instagram.com/zorannah

Autor: M.M.

#Zorana Jovanović Zorannah