AKTUELNO

Košarkašicu su savladale emocije.

Bivša košarkašica Milica Dabović nije mogla da zaustavi suze u Višem sudu u Beogradu dok je njewn brat Milan, koji je optužen za šverc 2,4 kilograma kokaina, iznosio završnu reč.

Milica je u sud došla u pratnji mlađe sestre Ane (26) i njegove supruge, obučena u crno, a trudnički stomak je prekrila dugim prslukom dok su je snimali foto-reporteri.

Susret sestara Dabović sa bratom i juče je protekao emotivno, pogotovo kada su ga zatvorski stražari sa lisicama doveli u sudnicu.

Inače, Milan Dabović, koji je 16. septembra prošle godine uhapšen na Brankovom mostu u Beogradu sa 2,4 kilograma kokaina, u završnoj reči je rekao da je žrtva lažnog prijatelja.

Foto: Zoran Sinko/Informer

- Kriv sam što sam mislio da imam prijatelja, to je moj greh. To poverenje sam skupo platio i još ga plaćam - žalio se Dabović, dodajući da bi voleo da može da vrati vreme.

On se zahvalio svojoj pordici  na podršci i izvinio im se za sve neprijatnosti koje im je pričinio.

- Voleo bih da budem uz svoju porodicu i decu - izrazio je želju brat sestara Dabović. Inače, on je na suđenju ranije tvrdio da ga je na dan hapšenja pozvao prijatelj da popiju kafu i zamolio ga da odveze njegov automobil “smart”do Mileševske, kako bi on nešto završio.

Foto: Instagram

- Trebalo je da se nađemo tamo. Seo sam u “smart” i krenuo preko Brankovog mosta i tada me je opkolila policija - ispričao je Dabović ranije u sudu, tvrdeći da je prvi put video torbu u kojoj je nađen kokain visoke čistoće, ali nije želeo da otkriva ime prijatelja koji ga je zamolio da mu preveze “smart” u kojem je uhapšen.

PROČITAJTE JOŠ: Miloša Bojanića je DOVEO DO LUDILA i poneo titulu NAJOMRAŽENIJEG FARMERA! Ovako danas izgleda Firči (FOTO)

- Odbrana Dabovića nije saglasna sa utvrđenim činjeničnim stanjem i nisu uspeli da objasne odakle otisak desnog Dabovićevog palca na ambalaži jednog paketa. Fizičko-hemijsko veštačenje o vrsti droge nije bilo sporno - istakla je zamenica tužioca. Presuda Daboviću biće izrečena 12. jula.

Pink.rs

#Ana Dabović

#Milan Dabović

#Milica Dabović

#Suđenje

'