AKTUELNO

Njen glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Popularna pevačica i "Pinkova zvezda" Milica Jokić uplovila je u vezu sa Lukom Dačićem, sinom Predsenika Skupštine Srbije, Ivice Dačića. Milica i Luka su se, kako domaći mediji pišu, upoznali u Egiptu, gde se rodila ljubav.

Foto: Instagram.com/milica.jokiic

Talentovana Milica nedavno je nastupila pre regionalne zvezde Dragane Mirković na njenom koncertu u Kragujevcu, gde je preko 20.000 Kragujevčana bacila u trans. Koncert na Hipodromu oborio je sve rekorde!

Foto: Privatna arhiva

Jokićeva je svoju popularnost stekla učešćem u "Pinkovim zvezdama", gde je nedeljama oduševljavala publiku, ali i članove žirija.

Pokojni Šaban Šaulić obožavao je njen glas i često tražio da mu ispunjava želje, a jednom prilikom je čak i zaplakao.

Foto: Pink.rs

Kada je u prvoj finalnoj emisiji Milica otpevala pesmu Verice Šerifović "Ne dam bolu da me slomi" Šaban je bio van sebe, pa ju je zamolio da otpeva još jednu pesmu ("Uvek si mi govorila, majko") pomenute pevačice koju je lično napisao.

O, Bože. Ovo je strašno. Da ti znaš koliko su te pesme teške. Ja sam pisao ovu pesmu i morao sam da čujem da li će i to moći, s obzirom na to da ja i Vericu volim da slušam, i ona je maestralan pevač, ali ti, Milice, razvaljuješ, ne da pevaš, nego razbijaš - rekao je Šaban tada.

I druge finalne večeri Milica je dobila isti zahtev ali tada od Zorice Brunclik, koja je slavila 62. rođendan baš tog dana, pa joj je tražila da otpeva akapela njenu pesmu "Ne dam ovo malo duše".

Pošto mi je danas rođendan, ja bih htela da mi ti otpevaš deo moje pesme, jer smo se naježili, pošto je to jedna od tvojih najboljih interpretacija. Za moju ljubav - rekla joj je pevačica, a Milica joj je odmah ispunila želju.
Namerno sam htela da otpevaš deo ove pesme i ovu što si pevala da bi glasači napravili jedno poređenje koliko si ti savršena u ovakvoj teškoj baladi. Ovo je jedna od težih interpretacija za svakog pevača. Koska, kako bi se reklo, a tek da ne pričam o onoj prvoj koja ti je legla fenomenalno. Srećno, sine - rekla joj je Brunclikova nakon interpretacije.

Autor: M. P.

#Ivica Dačić

#Luka Dačić

#Milica Jokić

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić