AKTUELNO

O njihovom odnosu se neprestano spekuliše!

Fran Pujas tvrdi da on i Elena Kitić nisu u vezi, ali kaže da provode odmor na Krfu i da im se energije odlično poklapaju.

Foto: Instagram.com/nfra666

Naime, nakon što je kao bomba odjeknula vest da su rijaliti zvezda i ćerka Mileta Kitića i Marte Savić zajedno, javnost neprestano bruji o ovom neočekivanom spoju. Zajedno su snimljeni na letovanju u Grčkoj, na ostrvu Krfu, pa je Fran pojasnio kako je došlo do ovog putovanja.

- Elena mi je zasad samo prijateljica. Istina je da uživamo zajedno na moru. Upoznali smo se prvenstveno zbog posla, bila mi je želja da snimimo nešto zajedno. Imamo dosta toga zajedničkog, ljubitelji smo tetovaža (smeh). Ne bih mnogo pričao na ovu temu, da ne bih nešto pokvario. Sad je sve idealno, prelepo se osećam - otkrio je Fran.

Foto: Instagram.com/elenakitic, Pink.rs

Iako su se trudili da mediji ne saznaju za njihovu romansu, Elena i Fran viđeni su više puta na Krfu, a zatim su se pojavile i paparaco fotografije na kojima se vidi kako zagrljeni šetaju ostrvom.

Njih dvoje se prate i na društvenim mrežama, a Pujas je nedavno izjavio i da mu je želja da s njom snimi i duet.

Podsetimo, Fran se uselio na velelepno imanje u Šimanovcima s Paulom Hublin, koja mu je tada bila devojka. Veza je bila prekinuta, a zatim je neko vreme proveo i s Minom Vrbaški, a po izlasku iz "Zadruge 4" imao je kratku aferu s Anđelom Vešticom.

Elena do sada nije preterano eksponirala svoj ljubavni život u javnosti, ali se spekulisalo da je bila sa srpskim reprezentativcem Dušanom Vlahovićem.

Foto: Instagram.com/elenakitic

Autor: M.M.

#Elena Kitić

#Fran Pujas