AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Pevačica Tanja Savić poslednjih dana izaziva veliku pažnju javnosti zbog svojih objava sa odmora iz Budve.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, pevačica se našla u centru skandala kada je podelila video iz luksuznog četvoročkaša koji jurca kroz naseljeni deo grada. Tanja je ovim potezom navukla gnev naroda, a sada je u razgovoru sa Božom Dobrišom, za emisiju ''Premijera'' neposredno pred nastup na Crnogorskom primorju, progovorila o brojnim aktualnostima iz života.

U Crnoj Gori sam kao kod kuće. Imam još pet neradnih dana da se stvarno odmorim - priča Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na glasine da je našla sponzora:

Jedino ja mogu da budam sponzor nekom. Pevačice koje stvarno zarađuju imaju sebi da obezbede sebi lep život. Obično se muške sponzoruše kače za takve pevačice - priča ona.

Tanja je u Crnu Goru stigla u društvu sinova, a ovom prilikom otkrila je kako postiže da uklopi posao i porodicu.

Deca su sa mnom, i od mog brata deca. Dok ja radim, moja sestra i snajka čuvaju decu. Deca kao deca, samo da ih Bog čuva, da su mi živi i zdravi i uvek na oku - kaže Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj je progovorila o oudvaračima i iznenadila gledaoce TV Pink-a:

Nema to kod mene. Ja kažem šta je to kad mi neko priđe... Koleginica, poznanica, bilo ko, govore mi kako im se udvaraju muškarci, a pritom je udata, to je meni van svake pameti. Kako meni niko ne prilazi, šta je ovo? Je l sam ja šugava? Počela sam kao Ana Nikolić... Ne prilaze mi, jer ne zračim tako - zaključila je Tanja Savić.

Autor: M.M.

#Tanja Savić