AKTUELNO

Ovo je njena strana priče!

Kako je Pink.rs danas ekskluzivno otkrio da je nova učesnica pete sezone "Zadruge" Natalija Šćekić, medicinska sestra iz Niša koja je nedavno imala veliku aferu sa slavnim srpskim teniserom, Novakom Đokovićem, atraktivna plavuša se danas i pojavila ispred zgrade televizije Pink i tom prilikom otkrila kako se oseća povodom ulaska u najgledaniji rijaliti šou program.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, Natalija je na samom početku otkrila da ljudi misle da je manekenka, ali da je ona zapravo medicinska sestra.

Imam 20 godina i rođena sam u Nišu, ali od pete godine živim u Beogradu. Svi misle da sam ja manekenka, međutim ja to nisam, ja sam medicinska sestra. Volim izazove, pa mislim da je "Zadruga" prava stvar za mene, zato ulazim – rekla je Natalija, koju smo odmah upitali otkud joj skupocene stvari koje nosi.
Stvari su sve mamine, sve sam od nje pozajmila, nemam sponzora.

Šćekićeva se dotakla i svog ljubavnog statusa.

Ljubavni status je komplikovan, jako, postoji jedan dečko... Ne možete od mene očekivati oženjenog, taj dečko nije javna ličnost – kaže ona.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mladu devojku smo upitali i da li je spremna da otkrije sve detalje afere sa Novakom Đokovićem.

Da. Neka to ostane tema za "Zadrugu", ali sve što imam da kažem jeste da je sve to medijski prenapumpano. Otkriću pravu istinu o tome. Jako je loše uticalo na mene, moju porodicu, moju mamu... Sada sam samo jača – ističe Natalija

Ona je navela i s kim se neće slagati u novoj sezoni.

Jao, ušla je jedna devojka iz Slovenije, ne znam kako se zove... Deniz. Deluje mi jako antipatično, ne znam, možda je to samo neko moje mišljenje dok je ne upoznam – otkriva nova zadrugarka i naglašava da nikako neće imati seks pred kamerama.

Foto: Instagram.com/natalijaa55, Tanjug/Dragan Kujunžić

Natalija se dotakla i ostalih zadrugara, pa detaljnije možete pogledati u nastavku.

Autor: P.R.

#Natalija Šćekić