AKTUELNO

Obećao nikad veću pometnju!

Ceo region bruji o finalnoj sezoni najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'', koja samo što nije počela na TV Pink, a ako se po jutru dan poznaje, ova sezona će biti najturbulentnija do sada!

Pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, Aleksandra Saše Todorovića, Jovane Tomić Matore, Mateje Matijevića, Deniz Dejm, Nikole Grujića, Sandre Čaprić, Stefana Mihića, Saleta Cvetkovića Luksa i Natalije Šćekić, došlo je vreme da vernu publiku iznenadimo i otkrijemo ime još jednog učesnika, koji će, bez sumnje, svojim učešćem napraviti potpunu pometnju.

U pitanju je bivši zadrugar koji je učestvovao u više sezona rijalitija ''Zadruga'', a sad je spreman da se pokaže i u petoj, finalnoj sezoni.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Bane Čolak spreman je za ulazak, odnosno povratak u Belu kuću, a s obzirom na to da je tokom boravka na velelepnom imanju imao više afera i veza, nema sumnje da i ovog puta od njega možemo očekivati svašta.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Podsetimo, Čolak je imao turbulentnu vezu sa Zerinom Hećo tokom druge sezone Zadruge, dok se u trećoj sezoni našao u epicentru afere zbog Ermine Pašović i Ivane Krunić, sa kojom je tada i uplovio u ljubavnu romansu, a onda ga je ona ostavila putem video-poziva dok je on boravio na velelepnom imanju.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: M.K.