AKTUELNO

Glas ti je snažan i veliki kao da si Bajaga ili Zdravko Čolić. Odličan si bio, rekla je Leontina.

Još jedan sjajni superfinalista koji je rođen za scenu je trinaestogodišnji Sergej Pajić iz Banja Luke. Sergej je birao brže pesme i svojom energijom plenio na sceni "Pinkovih zvezdica". On je tokom ovih deset meseci stekao ogroman broj obožavatelja, a posebno obožavateljki koje su osnovale i fan grupu "Pajićke".

Šoumen Sergej je zahvaljujući glasovima publike pevao i drugi put u superfinalu a ovog puta pesmu "Pismo tebi" koju u originalu izvodi Mr. Black. Ovo je bio prvi put da Sergej peva baladu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Naš Sergej, emotivni čovek. Bilo nam je jako lepo, bravo! Pokazao si nam umeće i sa te druge strane, nismo te slušali u ovakvim verzijama. Ovo mi je bilo super - rekao je Sale Cvetković.

Da zagreje atmosferu u studiju Sergeju je pošlo za rukom pesmom koju je prepevala grupa "MVP" "Vesela pesma".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si najveći borac i ratnik u ovom takmičenju jer si pobedio sve! Glas ti je snažan i veliki kao da si Bajaga ili Zdravko Čolić. Odličan si bio - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: EVO JE ZVEZDA! Sergej se pojavio u BELOM ODELU I PATOSIRAO OBOŽAVATELJKE! (VIDEO)

Izgradio si svoj stil i sebe kao pevača! Imaš prepoznatljivost a to je najbitnije. Nastavi tako, želim ti puni sreće večeras - rekla je Goca.

- Večeras ovaj tvoj nastup možemo nazvati "Zvezdica peva zvezde". Ja njega već vidim kao buduću zvezdu - rekla je Jelena.

Ukoliko je Sergej Pajić vaš favorit, njegov redni broj je 13, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

#emisija

'