AKTUELNO

Ima li vatre gde ima dima?

Posle još jednog u nizu skandala, koji se ovaj put dogodio u Nišu, gde je menadžer Džale Brata i Bube Korelija bacilo maloletnika sa bine, a potom ga krvnički pretukao, reperima je zabranjen ulazak u Srbiju. Prethodno je ovaj skandal na njihovom nastupu u Nišu izazvao mnoštvo najoštrijih kritika kompletne domaće javnosti, posle čega je pokrenuta peticija da im se u našu državu zabrani ulazak, što se potom i dogodilo, a ovaj skandal koji i dalje trese regionalne medije za Pink.rs prokomentarisao je folk pevač Aca Lukas.

Foto: Pink.rs

Ne bih nešto specijalno da pričam o tome, mislim da se, iskreno, malo digla prevelika hajka. Ne znam šta sad, tu ima razloga i razloga, ali... Te stvari se događaju. Gurnuli su s bine nekog dečka, i kod mene kad se neko penje na binu spuštaju ga dole. Jako je škakljiva tema. Šta Džali i Bubi još spočitavaju, u to neću da ulazim, ali mislim da taj konkretni događaj u Nišu nije imao neke veze sa nacionalnom osnovom. To bi se verovatno njima desilo i u Sarajevu, da im se neko popeo na binu, bacili bi ga s bine. E sad, šta je tu sve bilo... - suzdržan je bio Lukas.

Foto: Instagram.com/jalabrat

Već nedeljama kruže priče i o njegovoj navodnoj romansi s pevačicom Kijom Kockar, koja mu gostuje na koncertnoj turneji što je, izgleda, bio povod za ovakve glasine. Ipak, Lukas za Pink.rs demantuje da između njega i Kije postoji nešto više od prijateljstva.

Ma ne, kakva šema, nikakva ni k*es ni "ok*es" varijanta! Ona je dobra devojka, ali ne, tu stvarno nema ništa - kaže Lukas, a na naše pitanje da li je ona fizički njegov tip devojke, iskusno kaže:

Foto: Instagram printscreen

Ona je okej devojka... Nemojte da me pitate kakva je riba, pa da kažem:"Dobra je", a vi onda:"A, važi" (smeh). Neću da komentarišem to, ali je meni okej devojka - objašnjava Lukas.

Autor: D.T.

#Aca Lukas