AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija "Narod pita". Večerašnji gosti su Kristijan Golubović, Marko Janjušević Janjuš i Nenad Aleksić Ša.

Da li su kroz tri sezone gledaoci videli pravog Janjuša? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.
Uglavnom jesu. Narod voli kad sam isključivo sam i kad nisam u odnosima. Ne znam šta mi se desilo. Narod treba da me gleda i da budem ono što stvarno vole da jesam - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je prvo telefonsko uključenje, javila se Ivana iz Sokobanje.

Ne bih da analiziram ko je pogrešio, a ko je u pravu, pozdrav za Janjuša i Ša. Mislim da je krajnje vreme da se opamete. Koliko mogu da propratim Janjuš orovodi vreme sa detetom i na pomirenju je sa suprugom. Pitanje z aJanjuša je da li je istina da se pomirio sa suprugom? - rekla je gledateljka.
Svaki dan provodim vreme sa svojom ćerkom, nekad izađem sa društvom. Sa ženom sam u dobrim odnosima, šta će biti ne znam. Imamo jako dobar odnos zbog Krune, ona je srećna kad provodimo vreme. Drago mi je što je ispala jako veliki čovek. Drago mi je što možemo da odemo na ručak ili bilo gde, ali nismo u ljubavnom odonsu. Šta će biti, ne znam - odgovorio je Janjuš.
Nadam se da će ispoštovati suprugu idete, pamet u glavu. Pitanje za Ša, da li ostaje pri tome da se neće pomiriti sa Tarom? On je veliki umetnik nije mu trebala veza sa Tarom - dodala je gledateljka.
To je moj izbor i ja se tu pitam. Što se tiče pomirenja, nećemo se miriti. To je moja definitivna odluka, nakon svih dešavanja bilo bi suludo da se pomirimo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan Golubović upravo je ušao u studio, a gledateljka je poželela i njemu da se obrati.

Najveći pozdrav Kristijanu Goluboviću, bio je moj favorit. Drago mi je što je u dobrim odnosima sa suprugom i što provoodi vreme sa svojom ćerkom, nemam pitanja, samo veliki pozdrav - nadovezala se gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga