AKTUELNO

Sutra u 5:45 časova budite uz kanal ružičaste televizije i ne propustite nešto do sada neviđeno na našim prostorima!

Kako je TV Pink navikla gledaoce da svaka sezona bude bolja i uspešnija od prethodne, to će biti slučaj i sa predstojećom televizijskom sezonom. U prilog tome govori i činjenica da će pored nekih novih formata i serija koje će biti deo nove programske šeme, gledaoci videti i neka nova lica na najgledanijoj komercijalnoj televiziji. Naime, Jovana Jeremić postala je deo ružičastog tima i da počevši od 28. i 29. avgusta vikendom će voditi jutarnji program na TV Pink.

Dakle, svakog vikenda od 5:45 časova, pa sve do 11 časova, Jovana Jeremić će biti vaš domaćin u jutarnjem programu i vodiće vas kroz sve aktuelne teme iz najrazličitijih sfera – od političkih preko društveno značajnih, pa sve do onih zabavnih. Kao što su gledaoci navikli od nje, Jovana neće štedeti goste i biće glas naroda. Jovana je bila gost ''Novog jutra'' i tom prilikom govorila o sutrašnjem prvom izdanju jutarnjeg programa koji će voditi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kod mene ti je vojska, sve pod konac. Imam nekoliko žena koje mi rade stajling. Imam savetnice, ja se vodim politikom da kada ne znam nešto dobro, prepustim to onome ko zna. Ja imam ljude koji brinu o mojoj kosi, o mojoj šminki, o svemu. Od sutra krećemo. Znam da je mnoge iznenadilo otkud Jovana Jeremić na Pinku - rekla je Jovana u ''Novom jutru'' i dodala da će u studiju imati i dva instrumenta pomoću kojih će uspostavljati red.

- Jovana Jeremić će doživotno nositi ranac. Ja imam mars u blizancima i mladolika sam, a celog života ću biti đak. Evo imam kišobran, vodu, dva rekvizita koja će biti tajna. Uvodim dva instrumenta kojim ću uspostaviti red u studiju. Biću stroga, ali pravična - rekla je voditeljka i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Političari moraju da dođu spremni, a ako se ne spreme, još bolje po mene. Ja brinem i za njih, ja sam emotivna, ja sam dobrica - kaže Jovana u ''Novom jutru'' i dodaje:

- Gosti su pozvani, teme su goruće. Goreće sutra. Uvodimo neke nove rubrike, biće jutro podeljeno na pet celina. Kod mene ne mogu da lažu. Nema više prelistavanja štampe, već press pretres, to će podrazumevati sve medije, čak i društvene mreže. Moja omiljena rubrika je ''Pravo u metu''. Cilj je da vikendom gledamo samo TV Pink. Ja ne volim zabavu, nisam taj tip. Krećemo ujutru u 15do6. Ali ja neću spavati. Htela bih da kažem da sam jako lepo ovde prihvaćena i želela bih svima da se zahvalim na tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: M.K.