AKTUELNO

Iako do sada nije imao takve ambicije, folk pevač Aca Lukas će, po svemu sudeći, pokušati da najpre odnese pobedu na nacionalnom izboru za srpskog predstavnika, a potom Srbiju iduće godine predstaviti na čuvenoj Evroviziji!

Da stvarno već uveliko razmišlja o pesmi kojom bi ovaj festival pokušao posle Marije Šerifović da vrati u Beograd govori i njegova objava na Instagramu. Lukas se, naime, fotografisao sa svojim menadžerom Sašom Mirkovićem, i objavio motivišiću poruku kojom je rekao sve.

- Daće Bog, dogodine u Rimu! Za Srbiju - napisao je Lukas uz hešteg Evrovizija, a istu sliku objavio je i Mirković uz komentar:"Nije lako pobediti, ali pokušaćemo zbog Srbije".

Foto: Instagram.com

Lukas za medije nije želeo da se dodatno izjašnjava o ovoj temi, već je novinare uputio na svog menadžera koji je potvrdio da razmišljaju u tom pravcu.

Nije šala. Pesmu je radio Vladimir Graić i privodimo je kraju. U pitanju je ozbiljna balkanska balada. Uskoro ćemo se prijaviti na konkurs. Bitno je što je Aca zvezdetina i cela dijaspora, počev od Evrope do Australije, glasaće za njega. Biće animirani da glasaju. I to ne samo Srbi u dijaspori već i drugi. Aca nosi tu popularnost i to mi olakšava posao. S Marijom to nisam imao. Morao sam da se borim, sav teret je tada pao na mene, morao sam da animiram publiku da glasa. U tome je razlika - priznao je Mirković, a da li će Aca, ukoliko bude izabran za predstavnika Srbije, našoj zemlji doneti sreću posle mnogo godina, ostaje da se vidi.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Aca Lukas