AKTUELNO

Evo šta je još ispričao o našoj glumici!

U današnjem izdanju emisije "Novo vikend jutro", koje vodi voditeljka Jovana Jeremić, gosti su razgovarali i u ulozi Katarine Radivojević u napadu Dragana Bjelogrlića na Gagu Antonijevića. Novinar Aleksandar Jovanović istakao je da ne želi da spekuliše kolika je uloga glumice Katarine Radivojević u sukobu, ali da je on ne pamti po dobrom.

Ako me pitaš za mišljenje, a ne za komentarisanje činjenica, jer će činjenice da utvrdi sud mislim da ima i te kako, jer Katarinu ne pamtim po dobrom, bar u delu posla kojim se ja bavim. To da li je dobra glumica ili nije i da li su neki filmovi dobri ili nisu to je stvar ličnog ukusa, a moja lična iskustva ne kažu da je onaj deo koji se tiče vanglumačkih aktivnosti makar iz mog iskustva i meni bliskih osoba ne kažu da je sjajan lik i sjajna osoba, a kod mene su te podele isključive - na one koji jesu i one koji nisu - rekao je Jovanović, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ima tu crtu osvetoljubosti... Ne verujem da neko nekoga može nekoga nahuška na zlo, ali mislim da ima neke veze ako je tačno da je sa Gagom imala nekakva iskustva što se tiče gubljenja uloge. Lično pokušavam da filmove u kojima je ona gledam isključivo sa profesionalne strane - dodoa je on.

Jovanović inače, kako kaže, bio prvi koji je objavio da je Katarina Radivojević radila na hotlajnu, nakon čega je od nje dobio prietnje.

Kad je izašlo da je najpopularnija glumica u Srbiji, koja je glumila u "Zoni Zamfirovoj", radila u hotlajnu, dobio sam pretnje - istakao je on.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs

#Katarina Radivojević