AKTUELNO

Ne prestaje da intrigira!

Deniz Dejm, nova učesnica "Zadruge 5", koja u nedelju, 5. septembra, kreće sa emitovanjem na televiziji Pink, izazvala je najveću pažnju javnosti i medija i o njoj danima unazad bruji čitav region. Atrkativna crnka je neposredno pred ulazak otkrila nepoznate detalje o kojima će se uveliko pričati u novoj sezoni najgledanijeg rijaliti šou programa, a otkrila je i da ima švalere širom sveta, ali i jednog u Beogradu, i to oženjenog.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da, u Beogradu imam jednog stvarno velikog švalera. Ali, ne mogu da ga imenujem, jer je on zauzet – otkrila je ona, pa progovorila o spekulacijama o njenom polu.
Istinu ćemo videti u Zadruzi – rekla je buduća učesnica rijalitija i dodala da se istina može videti na njenom profilu na mreži za odrasle gde postavlja eksplicitne snimke.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako je bivši zadrugar, Marko Janjušević Janjuš, "odlepio" za intrigantnom Deniz, ona je otkrila i da li je stupila u kontakt s njim i da li će smeti od Maje Marinković da ima nešto više s njim?

Pa zašto ne bih smela? Koliko ja znam, Janjuš i Maja su završena priča, tako da ja mogu da ulazim u vezu i sa njim i sa Majom, ako želim to. Brutalno bi bilo da se desi neki trojac – ističe Deniz.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P.R.

#Denise Dame

#Deniz Dejm