AKTUELNO

Evo šta je rekao!

Nakon što je Pink.rs ekskluzivno saznao da je između Maje Marinković i Filipa Cara došlo do tuče, ekipa našeg portala odlučila je da stupi u kontakt sa Takijem, ocem bivše zadrugarke.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, Taki je prvo bio zbunjen i nije znao o čemu se radi.

Nemam pojma. Meni je Maja samo poslala sliku iz Beča da su na nekom trgu, a što se ostalog tiče stvarno nisam upućen. Nismo se čulo i ne znam o čemu se radi, znam da su bili zajedno u Beču, kupila mi je i neki poklon, šta se izdešavalo posle ne znam. Ja ni ne znam da su oni zajedno, ja nijednog njenog dečka nisam upoznao, osim onog nesretnika što je bio u "Zadruzi" – priča Taki u jednom dahu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo želim da moja ćerka bude srećna i nasmejana, a s kim će onda da bude, to je njen izbor, ali nisam za nasilje i ono što se dešavala unutra, ne podržavam nikakvo nasilje. Ništa više ne mogu da kažem na tu temu, jer mi Maja ništa nije prijavila... Ako su zajedno, podržavam njihovu vezu, ali nikakve tuče, nasilje i slično, to ne dolazi u obzir. Ako jesu i tako nešto je počelo, onda bolje da prekinu, ali oni negiraju.
Filip Car više priliči Maji nego Janjuš, gotivan mi je, i po godinama i duhovit je i više priliči Maji u tom nekom smislu, Janjuš je ipak oženjen, ali ne bih da ga komentarišem, on je meni nebitan lik – zaključuje Taki za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Filip Car

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Radomir Marinković Taki