AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti voditelja Darka Tanasijevića su Milica Kemez i Bora Santana. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se Jelena iz Beograda.

Boru i Milicu volim kao da su mi rod. Milice, ništa u životu, koliko god bilo bolno i plašili se da čujemo, nikad ne ostavljaj zbog posla. Mico, kad bi mogla da sebe pogledaš iz moje persektivne, mislim da bi se nasmejala. Lepo ti je gospođa rekla, Milice i Boro, ljubomora je čudo. tuđa ljubomora nas tera da poverujemo da mi, nismo mi. Milice, elokventna si i duhovita, Bora isto. Uživam kad čujem Boru, njegove šale imaju smisli. Tvoj smeh me tera da se nasmejem. Boro, da te pozdravim od srca i da ti se zahvalim na svakom osmehu koji si mi izmamio. Ti si jedan predivan dečak. Kaži mi, zbog čega si ćutao Milici, za događaj sa Mirelom? - pitala je gledateljka.
Da ne bi došlo do ovoga do čega je došlo. Hteli smo da joj kažemo napolju. Nisam prespavao, spavao jesam. Nisam mogao, nismo bili u nekim odnosima. Ona je mislila da sve radim zarad rijalitija. Ja sma to loše odigrao - odogovorio je Santana.
Milice, znaš kako, vas dvoje, ti nisi sigurna u sebe, a on nije siguran u sebe. Muškarcu je jako teško da prelomi u glavi da treba da se skrasi i da uđe u ozbiljniji život. Za oboje, brak nije ništa drugo, nego veza koja je ozvaničena. Brak je samo jedan dogovor, brak je ljubav. Boro, nemoj da ti bude krivo što Milica nema roditelje, što ti nemaš mamu, što nema ko da vas posavetuje. U vašim godinama, vi slušate sebe. Boro, mislim da bi jedan razgovor sa Mikijem Đuričećem bio lek. Mislim da vama savet ne treba, jedino treba ti Boro Milici, a Milica tebi. Ljudi su vas zbunili. U celoj galami Bora meni izgleda kao da ne može da shvati da ima takvu devojku, kao što je Milica, a Milica da neće naći takvog muškarca. On je jedan šećer - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda i posetim Mikija, u pravu ste - dodao je Bora.
On ima životu školu, a tebe odlično poznaje. Milice, nisam ti čestitala, ali od srca, na tvojoj velikoj pobedi. Drago mi je i Nadičino prvo mesto, ali ja sam navijala ti ili Miljana. Milice, pitanje za tebe. Je l' si počela nešto da radiš? Šta je sa frizerskim zanatom? - nastavila je gledateljka.
Radim, upravo sam iznajmila u jednom salonu prostor. Uveliko se rade haljine, treba da se uradi veća kolekcija. Pišem i završavam svoju knjigu - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, da li imaš komunikaciju sa Erminom i u kakvom ste odnosu? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Naravno da nisam ni u kakvoj komunikaciji. U šoku sam sa kakvim stavom je ušla i pristupila meni. Videla sam da je njega zvala - odgovorila je Milica.
Normalna komunikacija, nije da se dopisujemo. Nešto oko serije me je pitala. ja nju krivim dosta, ali dosta sam je izvređao. ja ne želim sa ljudim da budem u svađi - objasnio je Santana.
Njeni gotive Boru i podržavaju ga. Ako budu mene tužili ili njega, pokrenuću sve. Volim da sedim skrštenih ruku i oprostim, lakše mi je, ne vučem gnev. Jednostavno, ja sam im svima oprostila, da bi meni bilo lakše - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina Pašović poslala je poruku voditelju Darku Tanasijeviću.

Šta meni da vrati karma? Ne razumem, nije mi ostala dužna u svađama - glasila je Erminina poruka.
Nisam ostala dužna, ali najniže što sam nekog uvredila je Rialda. Ona mi je bila najdraža i nju sma baš nisko udarila.Ona zna koje sam stvari znala i kad nisam iskoristila. Ja sam rekla da ne želim ni njima karma da vrati, oni to ne bi podneli. Ja sam rekla samo da sam zdravstveno dobro. Ja sam sve oprostila i pustila, a svakom se vraća ono što šalje drugima - pričala je Milica.
Nemam ništa protiv nje, čak mi je i drago što je otvorila modnu liniju - pročitao je Darko novu poruku od Ermine.
Ima da mi propadne, ako je njoj drago - dodala je Kemezova kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga