AKTUELNO

Evo šta je Pašovićeva odgovorila!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredno uključenje za večeras, a javila se verna gledateljka iz Nikšića.

Dobro jutro, dobro veče, Ivana, fino mi izgledaš. Pozdrav iz za goste, Ljubica iz Nikšića je. Nemam lepo mišljenje ni o Neci, ni o Ermini. Neca je mlad, nije mi se svidelo nepoštovanje prema starijimi. Jesi li prepoznao glas momka sa kojim si bio u raspravi pre sat vremena? Da li si shvatio da je to Danijel iz Zadruge? - pitala je gledateljka.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić, Pink.rs/P. Radosavljević

Ne znam da je to bio on - odgovorio je Neca.
Poslušajte, to je njegov glas. Neco, ti moraš da se koriguješ, prvo ispeci, pa reci - nastavila je gledateljka.

Gledateljka je iskritikovala Necu što se vraćao u pab kod Kristijana Golubovića, a Lazić je istakao da ga je Kristijan razočarao poslednjim javnim izjavama o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, kada si ušla u "Zadrugu 3", imala si dobar stav, a onda si se promenila u "Zadruzi 4", spletkarila si, govorila da znaš tajne. Šta ako neko iznese tvoje tajne? Ermina, ti si puna zla! Tvrdila si da je Bora bio sa Mirelom, trebalo je da izneseš argumente - nastavila je gledateljka.
Pa nisam im ja držala sveću. I ja nisam unela tu temu, nego je to pokrenuo Kristijan. Kristijan je saznao to - odgovorila je Ermina.
Imam još jedno pitanje, videla sam tvoj intervju za Pink.rs Rekla si da podržavaš Mensura, a prijatelj si Tomoviću, kako to? - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Čestitam Tomoviću rođendan. Ja Vladimira poznajem 10 godina, nismo se toliko družili. Sa Mensurom sam imala razne sukobe, ne ponosim se time, bila sam isprovocirana. Pravila sam greške, to sam uvidela. Kada sam videla ološe u "Zadruzi 4", shvatila sam da je Mensur mala maca. Moju podršku ima. Ja sam bila pitana šta mislim o ulasku Mensura, to me je novinar pitao, ja sam rekla da podržavam. Vladimir mi je prijatelj, a Mensura sam podržala kao zadrugara. Meni je bitno da on to zna - poručila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.