AKTUELNO

Najpoznatija doktorka u Srbiji ima veoma tešku životnu priču.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura svakodnevno svojim korisnim savetima pomaže građanima Srbije da žive kvalitetniji život i poboljšaju svoje zdravstveno stanje. Često je viđamo u domaćim TV emisijama gde je uvek doterana, nasmejana i sjajno raspoložena, a malo ko zna da je njen život obeležio jedan tragični događaj koji je ostavio duboke ožiljke u njenoj duši.

Pročitajte još... PRETRNULA OD BRIGE! Goca Božinovska poručila sinu: Molim te da mi to ne radiš, ne mogu ni da gledam! (VIDEO)

Foto: Tanjug

- Imala sam četiri godine kada sam ostala bez mame. Ona se razbolela od tuberkuloze i 1952. godine je umrla. A zamislite, te godine pronađen je penicilin… Ne bi joj baš možda pomogao, ali to je bio prvi poznati antibiotik. Ona je dosta vremena provela u sanatorijumima, tako da sam praktično od godinu dana bila bez mame - otkrila je najpoznatija doktorka u Srbiji i dodala da je majku, u neku ruku, uspela da joj zameni druga žena njenog oca.

Foto: Pink.rs

- Očuvala me je gospođa Anka, koju sam ja zvala majkom, to je bila druga žena moga oca. Nije s tatom imala decu, ona lično se odrekla toga zbog sestre i mene. Bila je veoma elegantna žena, veoma lepo se oblačila, imala je istančan ukus, i od nje mi je, čini mi se, ostala ta ljubav prema modi i lepom oblačenju - prisetila se Macura.

Pink.rs

#Doktor

#Hitna pomoć

#Nada Macura

'