AKTUELNO

Surovo!

Emisija "Narod pita" i dalje traje, a naredna gledateljka poželela je da se obrati večerašnjim gošćama:

Dame, stvarno ste prelepe, želim da vidim osmeh na Ermininom licu opet, Matora, vidiš da imaš udvarače... Dame, zovem vas iz Australije, stvarno je odlična emisija, sve ste prelepe. Dušice, ti znaš svoj posao, radiš sve profesionalno. Ermina, draga, slušaj... Bez prakse ne možeš ništa da uradiš, samo vežbaj, što više pevaj. Matora, čula sam da ulazi Miki, želim da vidim opet one scene, kao kad ste išli u krađu - savetovala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo da je da Ana Korać i ja idemo da vidimo Dunjicu njegovu, ali me je Ana ispalila. Dunja je ista Miki, inače, preslatka je - otkrila je Matora.
Nego, ja bih pitala Erminu i Jovanu, da li mislite da je dobar čovek koji laže da je trudan i traži 30.000 dinara za lažni abortus? - pitala je gledateljka.
Naravno da ne - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je bila nesebična prema meni par puta, Maja je luda, pa je luda, ali mi je draga, jer se pokazala tako prema meni lično - objasnila je Ermina.
Samo je pitanje da li je dobar čovek, jer je meni to velika stvar, da slaže da je trudna i da mu uzme 30.000 dinara za abortus - dodala je gledateljka.
Nisam znala za tu priču - bila je iznenađena Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga