AKTUELNO

Naučila je kako da iz svega izvuče dobru pouku i nastavi dalje.

Iako hrvatski mediji već mesecima pišu da je pevačica Jelena Rozga u vezi sa splitskim kuvarom Ivanom Požaninom, ona sada otkriva da je sama, ali da je srećna i ispunjena.

Rozga je nedavno proslavila 44. rođendan, a ove godine obeležava i 25 godina karijere. Ne krije da je tokom karijere imala uspone i padove, ali da je naučila kako da iz svega izvuče dobru pouku i nastavi dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ponosim se mnogim trenucima u svojoj karijeri, čak i onim teškim, padovima koji su me naučili da uvek moram ustati. Kasnije sam to naučila da primenjujem i u privatnom životu i ponosim se svim što sam napravila, ali najviše ljudima koji su bili moja leđa u svakoj od navedenih situacija - istakla je pevačica.

Nakon što je raskinula veridbu sa violončelistom Stjepanom Hauserom, Rozga se nije u javnosti pojavljivala sa jačom polovinom, te mnoge zanima da li je pevačica ponovo zaljubljena. Nedavno su hrvatski mediji objavili navode da je Jelenino srce ukrao kuvar Ivan Požanin, a ona je sada to demantovala.

- Solo sam - kratko je prokomentarisala pevačica, koja od rastanka od Hausera retko kada govori o privatnom životu.

Foto: TVPink Printscreen

Međutim, na pitanje šta je za nju prava ljubav istakla je:

- Odanost, poverenje i vera.

Priznala je da je uvek pozitivnog duha, jer se veseli raznim sitnicama, ali da je uvek rasplače nepravda. Kako kaže ukoliko želimo da sačuvamo vedar duh, najbitnije da naučimo da štitimo sebe.

- Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti da vas vole i poštuju i drugi. A tada možete oformiti svoj svet u kome ćete se sačuvati i u kome ste nedodirljivi - naglasila je pevačica.

Autor: M.K.