AKTUELNO

Iako je đuskala do zore na Petrovaradinskoj tvrđavi, pristala je da stane pred kamere Televizije Pink.

Marina Maksimović, reporterka emisije "Premijera - Vikend specijal" uključila se u današnje izdanje emisije Tijane Price i Ognjena Nestorovića sa Petrovaradinske tvrđave, gde se već uveliko traje "Egzit" festival koji nije želela da propusti ni jedna poznata pevačica.

Foto: Instagram

Reč je o Sari Jovanović koja je do jutra đuskala na "Egzitu", a onda stala pred kamere Televizije Pink i gledaocima nešto posle 14 sati poželela dobro jutro.

- Dobro jutro Egzitovcima! Bilo je sjajno, ovo je već treći dan. Bilo je fenomenalno, potpuno sam oduševljena, još bolje nego što sam očekivala - odmah je Sara podelila utiske od prethodne noći i otkrila da je četvrti put na ovom festivalu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos raznovrsnom sadržaju, posetioci "Egzita" u velikom broju uživaju na popularnoj "Dance areni", međutim, ne i Sara.

- Nisam veliki ljubitelj "Dance arene", idem na svaki stejdž da vidim kako se provode ljudi, a najčešće sam na glavno, RNB i rege stejdžu, gde stvarno uživam - priznala je Sara i dodala da će leto provesti radno.

Foto: TvPink Printscreen

- U poslednjih mesec dana objavila sam dve pesme, super su ih prihvatili ljudi, zbog čega mi je jako drago. Želim da ova godina bude u znaku muzike i da radim punom parom, nema odmora za mene ovog leta - izjavila je Sara.

D. Tanasijević

#Exit festival

#Premijera

#Sara Jovanović

'