AKTUELNO

Priznao i da li se video sa Ša nakon njegovog raskida sa Tarom.

Fran Pujas, koji se publici predstavio u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, za tri dana postaće učesnik Zadruge 5, a on je nakon obavljenog sistematskog pregleda pred ulazak u Belu kuću progovorio o svim gorućim temama, kao i o svom ponovnom boravku na velelepnom imanju.

Foto: Pink.rs

- Nisam spreman iskreno. Prošla sezona je iza mene, spremamo se za novu sezonu. Nemam taktiku... Čuo sam se sa Mikijem kad sam izašao, nije me zvao na venčanje, ali u dobrim smo odnosima. U Zadrugu 5 ulazim kao slobodan. Videćemo, po potrebi. Nadam se da neće biti seksa - rekao je Fran, a onda progovorio o navodnoj vezi sa Elenom Kitić.

- Dobri smo prijatelji, i to je to. Sviđa mi se, odlična je cura... Elena i ja smo zajedno platili sve - rekao je Pujas za Pink.rs i progovorio o tuči Maje i Cara, ali i o tome da li se čuo sa Nenadom Aleksićem Ša nakon njegovog raskida sa Tarom Simov

Foto: Instagram.com, Pink.rs

- Nije bio neki sukob, malo su se sporečkali. Kratko sam se našao s njima i otišao sam. Ša mi se nije javio nakon raskida s Tarom. Ne znam kakav je sada s glavom i šta bismo pričali - otkriva Fran.

Foto: Printscreen Instagram/tarasimov, nenadaleksicsha

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M. K. ; M. M.