AKTUELNO

Progovorio o svim gorućim temama!

Mensur Ajdarpašić, koji se publici već predstavio u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, za tri dana, postaće učesnik Zadruge 5. On je nakon obavljenog sistematskog pregleda pred ulazak u Belu kuću progovorio o svim temama, kao i o svom ponovnom boravku na velelepnom imanju.

Foto: Pink.rs

- Odlično se osećam. Bili smo sinoć u jednom gradskom klubu, bilo je dosta devojaka. Bilo je nešto, ali ne mogu da kažem. Zamisli kad bih to pričao, kakav bih džentlmen bio, to je bila samo kombinacija. U zadrugu ulazim slobodan - prokomentarisao je Mensur svoj rođendan, a onda progovorio o ulasku novih zadrugarki.

- Nisam ispratio ulazak ostalih devojaka u Zadrugu. Zapravo, nisu još ušle da bih ispratio, ali čuo sam da ulaze dobre i kvalitetne. Video sam Denis, ništa specijalno, ništa što nije viđeno do sada - rekao je Mensur, pa se osvrnuo na bivše cimerke sa kojima će ponovo provoditi dane na imanju u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Svi su dobrodošli. Sa Minom nemam nikakav odnos. Sa Matejom sam se sreo i u korektnim smo odnosima. Sa Majom Marinković se nisam čuo od našeg poslednjeg susreta u Budvi, nije bila na mom rođendanu, ali mi je čestitala - rekao je Mensur i prokomentarisao i potencijalni ulazak Vladimira Tomovića, a kojim je u konfliktu odranije.

Foto: instagram Printscreen

- Gledaćemo se. Ukoliko dođe do konflikta, ja sam tu. Bitno mi je da ja ispunim svoju normu da pobedim sebe i da dođem po novac koji sam dogovorio - izjavio je Ajdarpašić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Mensur Ajdarpašić