AKTUELNO

Šokantno!

Mina Kostić se, nakon mnogobrojnih hitova i albuma, odlučila da snimi duet sa pevačem iz popularne grupe "Tvins", koja je harala srpskom estradom 90-ih:

Ja se sa Tvinsom znam od ranije, spojile su nam se energije i on meni kaže: "Ja ti se udvaram ceo život i ništa" - ispričala je Mina i navela kako planira da nastavi saradnju sa Tvinsom.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je kazao to u šali, on se stalno šali na tu temu, i ja sam to tako shvatala - kaže Mina i dodaje:
Ja se napravim luda kad mi se neko udvara sa estrade. Poštujem svoje kolege, bolje imati nekog ko je u tvom poslu, nekako više razumeju - izjavila je Mina.

Minino srce je uvek otvoreno za prave ljude i ljude koji su slični njoj:

To se desi ili se ne desi. Imala sam vezu posle Igora i bilo mi je sve super i ja sam bila srećna. Mi smo se razišli bez ijedne reči sa njegove strane - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila da od tada sluša samo svoj instikt, pa se osvrnula i na detalj iz svog života koji je mnoge ostavio bez daha:

Preko dana sam spavala i sanjala sam glas u snu i ukazao mi se put i ja ga vidim i znam da mi je to poznat put ka manastiru Rakovica i samo čujem glas koji mi kaže da idem tamo. Ja sam samo ustala, prekrstila i otišla sam tamo. To je verovatno bila neka poruka - kaže Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.

#Mina Kostić