AKTUELNO

Spremni za "Zadrugu 5"

Budući takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu uselili su se danas u hotel, gde će biti u karantinu sve do velikog i spektakularnog otvaranja "Zadruge 5", koje će se održati u nedelju. Ulazak novih takmičara u Belu kuću moći ćete da pratiti na televiziji Pink sa početkom od 21h.

Ekipa portala dobila je priliku da poseti buduće zadrugare u karantinu, a neke od glavnih zavodnika zatekli smo u vrelom izdanju.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Mensur Ajdarpašić, trećeplasirani takmičar "Zadruge 3", u novu sezonu, kako tvrdi, ulaza nikad spremniji, kako psihički, tako i fizički. Pokazao nam je rezultate njegovog višemesečnog rada na telu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Mateju Matijevića smo iznedali kad smo mu upali u sobu. I ovaj bivši, ali i budući zadrugar, bio je golišav, a mogli smo da primetimo njegovu novu tetovažu na desnoj nozi, o kojoj se mnogo spekulisalo.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Naime, pričalo se da je tetovaža posvećena Tari Simov, kako ga je ona zvala Pače, ali Matijević tvrdi da je Baju Patku istetovirao iz sasvim drugog razloga, te da Simova nema nikakve veze sa tim.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Petoplasirani takmičar "Zadruge 4" Fran Pujas iznenadio je danas sve svojom novom frizorom, a nama je pokazao i završenu tetovažu svog psa Simbe, američkog staforda koga su otrovali dok je Pujas bio u rijalitiju.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: M. P. / A. N.

#Fran Pujas

#Mateja Matijević

#Mensur Ajdarpašić

#Zadruga 5