AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Gledaoci televizije Pink ovog nedeljnog popodneva uživaće u novom, prvom u ovoj sezoni, izdanju omiljene emisije o poznatima, ''Premijera - Vikend specijal''. Premijerna ekipa pripremila je za svoju vernu publiku pregršt ekskluzivnih, letnjih priča koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs

Gledaoci su u okviru ove emisije navikli na potresne ispovesti najpopularnijih lučnosti u Srbiji, a čast da otvori ovu sezonu, pripala je novopečenoj voditeljki televizije Pink, Jovani Jeremić.

Ona će ovog nedeljnog popodneva, u velikom intervjuu sa novinarom televizije Pink, Nemanjom Vujičićem, progovoriti o najlepšim, ali i najbolnijim temama koje su obeležile njen život.

Foto: TV Pink Printscreen

Šokantna ispovest, suze, bol, priznanja o mužu, čerki, čoveku koji je izgubio život na njenim rukama, detinjstvu i teškim danima, su samo neke od stvari koje će Jovana izneti pre milionima gledalaca.

Ne propustite da danas budite uz kanal televizije Pink i uživo od 13:30 časova pratite prvo izdanje u ovoj sezoni emisije ''Premijera - Vikend specijal''.

Video: Promo

Autor: M.M.

#Jovana Jeremić