AKTUELNO

Nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Naredna takmičarka treće grupe izazvala je buru i pre ulaska u "Zadrugu". Skandalozna Slovenka Deniz Dejm jedna je od najpoznatijih influenserki i modela u svojoj rodnoj zemlji, a region ne prestaje da bruji o njoj. Za sebe kaže da je panseksualka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je kad su sve oči uprte u tebe? - pitala je Dušica.
Ja sam ovde da pravim svetski šoubiznis. Ovo je najveći projekat, koji se svuda gleda. I Njujorka mi pišu da gledaju - odgovorila je Deniz, a Dušica je primetila Franov pogled.
Fran? - pitala je voditeljka.
Što mene gledaš? - postideo se Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledam reakcije. Deniz, vrlo si hrabra, pratila sam tvoje izjave u medijama. Drugačija si. Polemisalo se o raznim segmentima tvog života, polemisalo se o tome da li si transrodna osoba. Meni je najfascinantnije što si naučila srpski jezik za mesec dana - nastavila je Dušica.
Tek učim, treba da budete malo strpljivi. A ako sam muškarac, garantujem da imam najveću batinu. Neću pričati o tome, može Pink da napravi neku analizu. Inače, dobila sam mnogo ponuda u karantinu. Neki zadrugari se pale na trans priču, pa me zanima da li će biti hrabri u Zadruzi. Ja neću biti sponzor, mene muškarci sponzorišu. Može sponzor, a može i neko šarmantan. Ljubav ne, može samo erotika - poručila je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Deniz Dejm