AKTUELNO

Drama traje!

Voditeljka Dušica Jakovljević predstavila je još jednog takmičara osme grupe - Sandija Kojića, pobednika slovenskog "Dvora". On je glumac, pevač, a proslavio se u p*rno filmovima. Razveden je i ima dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam iznerviran, svađao sam se sa Carem. Pada malo na fore neke, odmah se iznervira. Malo smo se posvađali, valjda ćemo to rešiti. Ja sam rekao da malo mafija, a rekao sam da to mene iritira. I on sad misli nešto - govorio je Sandi.

Dušica je odmah najavila i Filipa Cara, koji je takođe bio besan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam flešbek sad ovaj. Ja volim da dam svakom prostora, da poguram za početak. Sreo sam momka, nije imao priliku ni da me vidi, nisam bio sa njim na spratu. Išao sam do WC-a, sreo momka, pružio mu ruku, da bi 10 minuta nakon toga rekao da sam iritantan. Pitao sam ga zašto mi nije to rekao u luce. Izvini što sam ti iritantan - rekao je Car, a Sandi je ustao i pružio Filipu ruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Majom? - pitala je Dušica.
Maja i ja burno reagujemo, pa se prijateljstvo dovodilo pod neke upitnike. Stvarno smo prijatelji, ako Maja uđe, dokazaćemo to. Imam tremu kao da sam prvi put ovde. Šokirao me je mladi gospodin - pričao je Car.
Kako ćeš se pozdraviti sa Janjušem, sa Mensurom? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Već sam se pozdravio sa Janjušem, ušao je u apartman u kom sam bio, pružilo smo ruku jedan drugom. Nema potrebe, ja nisam niko ko prvi traži konflikt. Normalno, uzvraćam. Ali nisam neko ko provocira, ali ako to neko radi meni, očekuje, dobija od mene najgore. Niti me iko nervira, niti i sa kim imam konflikt - istakao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.