AKTUELNO

Svađa i dalje traje!

Nakon žestoke svađe sa Lepim Mićom, Sandra Rešić saopštila je zadrugarima da večeras neće biti aktivna i da mora napustiti Belu kuću na kratko, jer se potresla:

Ja bih večeras drage volje prepustila novim zadrugarima i svađe i rasprave, samo jako, jako ste počeli, samo tako nastavite! Sad ću da izađem, jer mi nije dobro - rekla je Sandra, pa napustila Belu kuću! - saopštila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne bi bilo svejedno jedino kad bi mi Matora i Mića dali mali budžet, ovako šta ima veze, ne treba niko da se ljuti, svi na kraju dođemo na isto - komentarisao je Miki.
Svi čistimo, nema potrebe da to naglašava, da bi uzela novac. Svi čistimo za sobom, to je osnovna kultura - govorila je Irma.
Neki neće da razumeju osnovne stvari, a to je kod koga ideš na slavu u spoljnom svetu - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je Sandri krivo što je Staniji dao veliki budžet, a njoj ne - ubacio se Miki.
Meni su Sandra i Mića izgledali kao dva prijatelja, kad je ona sedela pored njega i pomagala mu oko onog kofera sa novcem. Mislim da se ona bezveze naljutila, ne govori se pravi razlog ove svađe, sve se nešto forsira, istina će se reči samo kad bude bio pravi sukob, kao što je Mića danas rekao Caru ono za Maju - prokomentarisala je Dalila.
Sa mnom ne mogu, Car nije mogao tu ništa da mi kaže, jer je to istina i tu nema odgovora! Ja raspolažem argumentima! - objasnio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga